Konkurrencepolitik

Generel konkurrencepolitik og -vilkår

Hos Rebel Copenhagen er det vigtigt, at vores konkurrencer/giveaways altid afholdes åbent og retfærdigt. På denne side kan du læse mere om vores konkurrencepolitik og -vilkår.

Vi afholder konkurrencer/giveaways på Facebook, Instagram, Tik Tok og i nyhedsmails. Når du deltager i en af vores konkurrencer/giveaways vil dato for trækning af vinder fremgå af det respektive opslag, story, mail eller hvor konkurrencen/giveawayen afholdes. Vinderen vil blive kontaktet direkte af os via mail eller privat besked medmindre andet er angivet i opslaget. Vores konkurrencer/giveaways er på nuværende tidspunkt kun åbne for borgere over 18 år bosat i Danmark eller Sverige. Vinderen skal selv betale evt. skat og told i overensstemmelse med gældende lokal lovgivning.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter, byttes til en anden størrelse, farve/print eller returneres med henblik på køb af en anden vare.

Bemærk, at vilkår og betingelser angivet i den respektive konkurrence/giveaway, overtrumfer de i denne politik anførte vilkår og betingelser.